Збережіть рецепт для сніданку: як приготувати ідеально пухкі оладки
Ці оладки гарантовано стануть улюбленою стравою всієї родини

Відеорецепт оладок / Фото: freepik
Ідеальні пухкі оладки – це те, що зробить ваш сніданок по-справжньому затишним і смачним. Хрусткі ззовні та ніжні всередині, вони швидко стануть улюбленою стравою всієї родини. Щоб оладки вийшли ідеальними, важливо знати кілька простих секретів приготування.
Деталі
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 3 ч.л. цукру
- 0.5 ч.л. солі
- 300 мл кефіру (теплого)
- 280 г. борошна
- 0.5 ч.л. соди
- 1 ч.л. розпушувача
- Ванілін до смаку
- 100 мл рослинної олії для смаження
Приготування:
- У великій мисці з'єднуємо борошно, цукор, сіль, соду і розпушувач. Добре перемішуємо.
- В окремій мисці збиваємо яйце з ваніліном. Додаємо теплий кефір і знову збиваємо до однорідності.
- Поступово додаємо сухі інгредієнти до рідких, обережно перемішуючи віночком до утворення гладкого тіста без грудочок.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Викладаємо оладки за допомогою ложки або кондитерського мішка. Смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Секрети ідеальних оладок:
- Для пишних оладок використовуйте теплий кефір.
- Не перемішуйте тісто занадто довго, щоб воно не стало густим.
- Смажте оладки на середньому вогні, щоб вони пропеклися всередині і не підгоріли зовні.
Також ми розповідали, як приготувати банановий кекс в мікрохвильовці за 5 хвилин.
Джерело:
polli_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні