ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Турецька аджика в домашніх умовах: гостро та надихаюче

Рецепти 11:03 - 01 жовтня 2024

Це кулінарна насолода, яку ви захочете бачити на столі якщо і не щодня, то часто

Турецька аджика в домашніх умовах: гостро та надихаюче

Фото: pexels

Турецька аджика не тільки смачна, а й дуже гарно виглядає. Вона зробить ваш стіл яскравим та цікавим.

Що треба:

  • Помідори — 2 шт.
  • Зелений гострий перець — 2 шт.
  • Червоний перець — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Оливкова олія — 60 мл
  • Томатна паста — 1 ст. л.
  • Перцева паста — 1 ст. л.
  • Гранатовий соус — 2 ст. л
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Червоний перець — 1 ч. л.
  • Isot (сушений турецький перець) — 1 ч. л.
  • Сумак — 1 ч. л.
  • М'ята — 1 ч. л.
  • Сік одного лимона
  • Петрушка — половина пучка

Приготування:

Наріжте помідори, зелений і червоний перець дрібними кубиками. Можна також перебити їх у блендері. Поріжте дрібно цибулю і часник. З’єднайте ці овочі в глибокій мисці. Додайте туди ж томатну і перечну пасту, гарненько перемішайте.

Наступним кроком буде додавання спецій. Всипте в страву сіль, червоний перець, isot, сумак, м'яту і сік лимона. Продовжуйте змішувати, поки всі інгредієнти не розкриють свій ароматний потенціал.

Далі зробіть соус, змішавши оливкову олію з гранатовим соусом. Вилийте це зверху на овочі і добре перемішайте. Дайте настоятися 1-2 години.

Раніше ми писали про те, як приготувати шоколадні пончики з бананом та без цукру.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин