Справжня смакота: готуємо кіш із сьомгою та шпинатом
Спробуйте один раз і будете готувати постійно

Готуємо кіш із сьомгою та шпинатом
Неймовірно смачна випічка, яка стане повноцінним обідом.
Інгредієнти
Для тіста
- вершкове масло – 100 г
- борошно пшеничне – 200 г
- яйця – 1
- дрібка солі
Для начинки
- твердий сир – 100 г
- сьомга – 400 г
- яйця – 1
- вершки жирні 33% – 250 мл
- шпинат – 70 г
- сіль
Спосіб приготування
Джерело:
katherine.nari/tiktok
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні