ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Котлети в стилі люля-кебаб: з куркою та петрушкою

Рецепти 11:00 - 03 жовтня 2024

Виходять дуже соковиті та з насиченим смаком

Котлети в стилі люля-кебаб: з куркою та петрушкою

Фото: pexels

Цей рецепт зробить ваше меню точно кращим. Котлети, приготовані в стилі люля-кебаб, більше насичені та смачні, ніж звичайні. Вони ароматні, соковиті та м’які.

Що треба:

  • Куряча грудка — 700 г
  • Петрушка — жменька
  • Панірувальні сухарі — 3 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Часниковий порошок — 0,5 ч. л.
  • Чорний перець — 0,5 ч. л.
  • Орегано — 0,5 ч. л.
  • Червоний перець (мелений) — 0,5 ч. л.
  • Червоний болгарський перець — 1 шт.
  • Зелений перець — 1-2 шт.
  • Червона цибуля — 1 шт.
  • Рослинна олія — 3 ст. л. (для смаження)

Приготування:

Курячу грудку наріжте на великі шматочки й подрібніть у блендері або м’ясорубці до однорідного фаршу. Наріжте дрібно петрушку, червоний перець, зелений перець та цибулю. Покладіть в миску курячий фарш, додайте петрушку, панірувальні сухарі, всі спеції (сіль, часниковий порошок, чорний перець, орегано, червоний перець) та дрібно нарізані овочі. Все дуже добре перемішайте.

Сформуйте з фаршу котлети, які за формою нагадують люля-кебаб. Робіть невеликі, щоб гарно просмажилися. На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажуйте котлети до золотистої скоринки з кожного боку. Можна також запекти їх в духовці.

Раніше ми писали, як приготувати турецьку аджику.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин