Такого ви ще не куштували: теплий салат в азіатському стилі
Покроковий рецепт неймовірно смачного салату

Теплий салат в азіатському стилі / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Цей салат може доповнити святковий стіл, чи подаватись, як самостійна поживна і смачна страва. Приготуємо з фудблогеркою Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 300 г м‘яса (свинина/яловичина)
- 1 середня цибулина
- 3 огірка
- 1 болгарський перець
- 2-3 ст л олії
- 3 ст л соєвого соуса
- кунжут
Заправка:
- 1 ст л олії
- 2 ст л соєвого соусу
- 1-2 ст л яблучного оцту (за смаком)
- 2-3 зуб часнику
- 1/5 ч л гострого перцю
- сіль за смаком
Приготування:
- Огірки нарізаємо дольками, посипаємо сіллю і залишаємо, щоб вони пустили сік.
- М’ясо (можна взяти нежорстку яловичину/телятину) нарізаємо смужками.
- Цибулю нарізаємо пір’ями або півкільцями.
- Болгарський перець нарізаємо смужками.
- На розігріту сковороду вливаємо олію, і обсмажуємо м’ясо до золотистого кольору на вогні більше середнього.
- Наливаємо соєвий соус і обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо цибулю і смажимо все разом до золотистості цибулі.
- З огірків зливаємо сік, зверху викладаємо болгарський перець, зверху гаряче м’ясо.
- Поливаємо заправкою, перемішуємо, перекладаємо на тарілку і посипаємо кунжутом.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом яблучного рулета всього за декілька хвилин.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні