Осінні оладки з гарбузом та яблуками: ніжність у кожному шматочку
Цікавий рецепт для любителей гарбузів

Осінні оладки з гарбузом та яблуками/Фото: Bing
Оладки з гарбузом та яблуками – це ідеальна осіння страва, яка поєднує в собі ніжність гарбуза та соковитість яблук. Вони виходять легкими, ароматними та корисними, адже гарбуз багатий на вітаміни, а яблука додають приємної солодкості. Такі оладки стануть чудовим варіантом для сніданку чи перекусу, особливо в прохолодні осінні дні.
Інгредієнти:
- 400 г гарбуза.
- 1 яблуко.
- 2 яйця.
- 200 г борошна.
- 150 мл кефіру.
- 2 ст. ложки цукру.
- Сіль до смаку.
- 0,5 ч.л. соди/
Приготування:
- Очищені від шкірки та насіння гарбуз і яблуко натріть на великій тертушці.
- Збийте яйця з цукром і сіллю.
- Додайте соду в кефір, зачекайте, поки почнеться реакція.
- Перемішайте яйця з кефіром, поступово додайте борошно, терті яблуко та гарбуз. Ще раз ретельно перемішайте тісто.
- Ложкою викладайте тісто на змащену олією сковороду.
- Смажте оладки на слабкому вогні під кришкою по 3-4 хвилини з обох боків до золотистої скоринки.
- Викладіть готові оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавати краще гарячими зі сметаною або варенням.
Спробуйте приготувати сосиска в тісті за 5 хвилин.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні