Яловичина в соєвому соусі з овочами: азійська гармонія смаку
Навіть охолоджена страва зберігає свій смак

Яловичина в соєвому соусі з овочами/Фото: Bing
Цей рецепт ідеально підійде для любителів азійської кухні, адже гармонійно поєднує ніжність м'яса з яскравим смаком овочів і соєвого соусу. Легка маринація робить яловичину м'якою і соковитою, а овочі додають свіжості та аромату.
Інгредієнти:
- 500 г яловичини.
- 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю.
- 0,5 ст.л. солі.
- 3-4 ст.л. соєвого соусу.
- 1 ч.л. приправи для м'яса.
- 1 жовток.
- 1 велика цибулина.
- 1 червоний болгарський перець.
- кунжут і зелень за бажанням.
Спосіб приготування:
- Підготовка м’яса: покладіть шматок яловичини в морозильник на 20 хвилин, щоб його злегка підморозити, і наріжте тонкими скибочками.
- Маринад: змішайте сіль, перець, крохмаль, соєвий соус, приправу для м’яса та жовток. Маринуйте м’ясо приблизно годину.
- Смаження: обсмажуйте м'ясо на гарячій сковорідці з олією близько 15 хвилин, не пересушуючи його. Потім дістаньте м’ясо зі сковорідки.
- Овочі: у тій самій сковорідці обсмажте нарізану цибулю та болгарський перець до готовності. Додайте м'ясо до овочів, влийте ще 1-2 ст.л. соєвого соусу і тушкуйте все разом ще 1-2 хвилини.
- Останній штрих: за бажанням посипте страву кунжутом і зеленню.\
Спробуйте приготувати корисне какао з кунжутом, бананом та фініками.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні