ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яловичина в соєвому соусі з овочами: азійська гармонія смаку

Рецепти 19:38 - 05 жовтня 2024

Навіть охолоджена страва зберігає свій смак

Яловичина в соєвому соусі з овочами: азійська гармонія смаку

Яловичина в соєвому соусі з овочами/Фото: Bing

Цей рецепт ідеально підійде для любителів азійської кухні, адже гармонійно поєднує ніжність м'яса з яскравим смаком овочів і соєвого соусу. Легка маринація робить яловичину м'якою і соковитою, а овочі додають свіжості та аромату.

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини.
  • 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю.
  • 0,5 ст.л. солі.
  • 3-4 ст.л. соєвого соусу.
  • 1 ч.л. приправи для м'яса.
  • 1 жовток.
  • 1 велика цибулина.
  • 1 червоний болгарський перець.
  • кунжут і зелень за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Підготовка м’яса: покладіть шматок яловичини в морозильник на 20 хвилин, щоб його злегка підморозити, і наріжте тонкими скибочками.
  2. Маринад: змішайте сіль, перець, крохмаль, соєвий соус, приправу для м’яса та жовток. Маринуйте м’ясо приблизно годину.
  3. Смаження: обсмажуйте м'ясо на гарячій сковорідці з олією близько 15 хвилин, не пересушуючи його. Потім дістаньте м’ясо зі сковорідки.
  4. Овочі: у тій самій сковорідці обсмажте нарізану цибулю та болгарський перець до готовності. Додайте м'ясо до овочів, влийте ще 1-2 ст.л. соєвого соусу і тушкуйте все разом ще 1-2 хвилини.
  5. Останній штрих: за бажанням посипте страву кунжутом і зеленню.\

Спробуйте приготувати корисне какао з кунжутом, бананом та фініками.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин