ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Печінковий торт: найніжніші коржі і начинка

Рецепти 18:07 - 07 жовтня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Печінковий торт

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Печінковий торт. То найніжніші коржі і начинка.. для мене ідеальний саме такий варіант! Зберігайте, гості будуть просити у вас рецепт.

Що треба: Діаметр -20 см (16-18 шт). Можна розділити на два торти, а можна всі млинці в один!

  • печінка куряча - 600 г;
  • яйця - 2 шт;
  • молоко - 300 мл;
  • борошно - 3 ст.л;
  • олія - 3 ст.л;
  • сіль, перець - за смаком.
  • цибуля - 2-3 шт;
  • морква - 2-3 шт;
  • часник - 2-3 зубч;
  • майонез
  • сіль, перець - за смаком.

Приготування:

Помиту і почищену від жиру печінку, кладемо в посуд, додаємо яйця, молоко, борошно, олію, сіль, перець. Перебиваємо блендером до однорідності (щоб не було комочків). За потреби додати борошно, але з практики ніколи більше 3-ох ложок cook_julija_simonchuk не додає.

Смажити на антипригарній сковорідці з обох боків (я перед першим млинцем змащую олією і ще в процесі може раз чи два змащую, орієнтуємось на сковорідку).

Для начинки смажимо цибулю з морквою (морква обовʼязково на мілку тертку) на олії, даємо вихолонути, додаємо часник, майонез, сіль, перець за смаком. Перемішуємо і змащуємо кожен млинець, я додаю ще трошки майонезу на кожен шар. Формуємо торт і прикрашаємо за своїм бажанням. Даємо постояти в холодильнику дві годинки і можна смакувати.

P.s: щоб торт акуратно виглядав я беру сковорідку діаметром саме 20 см, або можна ще меншу.. і млинці легко перевертаються.. Готуйте і діліться відгуками!

Кекс Зебра: відеорецепт.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин