Печінковий торт: найніжніші коржі і начинка
Покроковий відеорецепт приготування Печінковий торт

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Печінковий торт. То найніжніші коржі і начинка.. для мене ідеальний саме такий варіант! Зберігайте, гості будуть просити у вас рецепт.
Що треба: Діаметр -20 см (16-18 шт). Можна розділити на два торти, а можна всі млинці в один!
- печінка куряча - 600 г;
- яйця - 2 шт;
- молоко - 300 мл;
- борошно - 3 ст.л;
- олія - 3 ст.л;
- сіль, перець - за смаком.
- цибуля - 2-3 шт;
- морква - 2-3 шт;
- часник - 2-3 зубч;
- майонез
- сіль, перець - за смаком.
Приготування:
Помиту і почищену від жиру печінку, кладемо в посуд, додаємо яйця, молоко, борошно, олію, сіль, перець. Перебиваємо блендером до однорідності (щоб не було комочків). За потреби додати борошно, але з практики ніколи більше 3-ох ложок cook_julija_simonchuk не додає.
Смажити на антипригарній сковорідці з обох боків (я перед першим млинцем змащую олією і ще в процесі може раз чи два змащую, орієнтуємось на сковорідку).
Для начинки смажимо цибулю з морквою (морква обовʼязково на мілку тертку) на олії, даємо вихолонути, додаємо часник, майонез, сіль, перець за смаком. Перемішуємо і змащуємо кожен млинець, я додаю ще трошки майонезу на кожен шар. Формуємо торт і прикрашаємо за своїм бажанням. Даємо постояти в холодильнику дві годинки і можна смакувати.
P.s: щоб торт акуратно виглядав я беру сковорідку діаметром саме 20 см, або можна ще меншу.. і млинці легко перевертаються.. Готуйте і діліться відгуками!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!