Рецепт картоплі з тефтелями та зеленим луком: корисно, смачно та поживно
Ця страва поєднує ніжні тефтелі та соковиту картоплю, приготовані у легкому ароматному бульйоні. Ідеальний варіант для ситного обіду або вечері

Просто і швидко: рецепт картоплі з тефтелями / Фото: Freepik
Ніжні тефтелі, виготовлені з фаршу та рису, тушкуються разом із картоплею в ароматному бульйоні, що додає їм особливого смаку та соковитості.
Завдяки такому поєднанню інгредієнтів страва виходить ситною та корисною. Аромат свіжої зелені та спецій наповнить кухню теплом і затишком, створюючи атмосферу домашнього комфорту.
Інгредієнти
- Фарш (яловичина чи свинина) – 500 г
- Рис – 100 г
- Яйце – 1 шт.
- Картопля – 4-5 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Зелень (петрушка) – на смак
- Сіль, перець – на смак
- Олія – для смаження
Рецепт
- Відваріть рис до напівготовності.
- У фарш додайте яйце, варений рис, сіль, перець, нарізану зелень та часник. Формуйте тефтелі.
- Обсмажте тефтелі до золотистої скоринки.
- Картоплю почистіть та наріжте великими шматками.
- У каструлю додайте картоплю, обсмажені тефтелі, залийте водою, посоліть і варіть 30 хвилин до готовності.
- Подавайте зі свіжою зеленню та чорним хлібом.
Також приготуйте до цієї страви салат із фетою, томатами та кедровими горішками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні