Смачне куряче філе у соусі карі
Покроковий рецепт ніжної куртини з пікантним карі

Смачне куряче філе у соусі карі / Фото: Bing
Куряче філе в соусі карі за цим рецептом чудово урізноманітнить меню та доповнить святковий стіл. Готуватимемо з фублогеркою Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 3 ст л олії
- сіль, перець
- 1 велика цибулина
- 2-3 зуб часнику
- 1 ст л томатної пасти
- 20 г вершкового масла
- 1,5 ст л спецій карі
- 500 г вершків 20% жирності
Приготування:
- На розігріту пательню вливаємо 2 ст л олії, додаємо нарізане куряче філе і обсмажуємо до золотистої скоринки.
- Додаємо сіль, чорний перець, перемішуємо і перекладаємо курку в інший посуд.
- У ту ж пательню додаємо 1 ст л олії і вершкове масло. Обсмажуємо до золотистого кольору нарізану цибулю.
- Додаємо часник, перемішуємо і через 1-2 хвилинки додаємо томатну пасту. Пасеруємо все разом 2-3 хвилинки.
- Повертаємо до пательні курку і додаємо спеції карі, перемішуємо і вливаємо вершки.
- Постійно помішуючи, на малому вогні доводимо до кипіння і готуємо ще 5-7 хвилин.
Така курочка ідеально смакує до вареного рису.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом картоплі з тефтелями та зеленою цибулею: корисно, смачно та поживно.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні