ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Домашня буженина в духовці

Рецепти 15:55 - 14 жовтня 2024

Зробіть на свій смак!

Домашня буженина в духовці

Фото: pexels

Домашня буженина це найкраще що можна придумати для родини. Ніжне м’ясо можна зробити під свій смак. Нумо робити!

Що треба:

  • шия свиняча - 1, 2 кг.
  • вода - 1,2 л.
  • сіль - 40 г.
  • лавровий лист - 3 шт.
  • духмяний перець - 3 г.
  • перець горошком - 8 г.
  • цукор - 30 г.

Приготування:

Наберіть і каструлю воду, додайте сіль, лавровий лист, перці та цукор. Доведіть до кипіння, почекайте 10 хвилин і вимкніть. Охолодіть. Покладіть м’ясо у цей розсіл і відправте в холодильник на 20-24 години.

Дістаньте промариноване м’ясо, обсушіть рушником, загорніть у фольгу і покладіть у духовку. Запікайте 1 годину при 180 градусах. Відкрийте фольгу і запікайте при 200 градусах ще 30 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати котлети в стилі люля-кебаб.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин