Домашня буженина в духовці
Зробіть на свій смак!

Фото: pexels
Домашня буженина це найкраще що можна придумати для родини. Ніжне м’ясо можна зробити під свій смак. Нумо робити!
Що треба:
- шия свиняча - 1, 2 кг.
- вода - 1,2 л.
- сіль - 40 г.
- лавровий лист - 3 шт.
- духмяний перець - 3 г.
- перець горошком - 8 г.
- цукор - 30 г.
Приготування:
Наберіть і каструлю воду, додайте сіль, лавровий лист, перці та цукор. Доведіть до кипіння, почекайте 10 хвилин і вимкніть. Охолодіть. Покладіть м’ясо у цей розсіл і відправте в холодильник на 20-24 години.
Дістаньте промариноване м’ясо, обсушіть рушником, загорніть у фольгу і покладіть у духовку. Запікайте 1 годину при 180 градусах. Відкрийте фольгу і запікайте при 200 градусах ще 30 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати котлети в стилі люля-кебаб.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний😋
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні