Рамен з куркою: неймовірно смачно і просто
Покроковий відеорецепт рамену

Рамен з куркою / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Рамен – це страва з пшеничної локшини. Прийшла до нас з японської та корейської кухні, дуже популярна там серед молоді та людей, що надають перевагу швидкому сніданку. Спробуємо і ми, це дуже смачно і пікантно. Готуватимемо з фудблогеркою Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- 1 зубчик часнику
- 3 ст л соєвого соусу
- 400 мл бульйону/води
- 1 саше (60 мл) концентрату для бульйону рамен Miso
- 150 г локшини
- 2 варених яйця
Маринад для яєць:
- 50 мл води
- 50 мл соєвого соусу
- 25 мл міріна
- 25 мл рисового оцту
- зелена цибуля
- 2 ст л консервованої кукурудзи/ бобів
- кунжут
- норі
*інгредієнти вказані на 2 порції
Приготування:
- До курячого філе додаємо зубчик часнику, соєвий соус, залишаємо на півгодини і смажимо на сковорідці, або запікаємо. Загортаємо у фольгу і даємо відпочити.
- Бульйон або воду доводимо до кипіння і додаємо концентрат до бульйону рамен miso від Katana. Перемішуємо до повного розчинення.
- Локшину варимо в підсоленій воді згідно інструкції на упаковці і промиваємо холодною водою.
- В киплячу воду додаємо сіль і по одному занурюємо яйця. Варимо рівно 6 хвилин і охолоджуємо в крижаній воді.
- Для маринаду змішуємо воду, соєвий соус, мірін і рисовий оцет. Заливаємо маринадом очищені яйця і залишаємо в холодильнику мінімум на 2 години, а краще на 4-5 годин.
- Збираємо рамен: в глибоку тарілку викладаємо відварену локшину, заливаємо гарячим бульйоном, викладаємо куряче філе, мариноване яйце і кукурудзу. Посипаємо зеленою цибулею, кунжутом, а також додаємо норі.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом хрусткого печива нашвидкуруч: готується просто з доступних продуктів.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні