ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рамен з куркою: неймовірно смачно і просто

Рецепти 09:18 - 20 жовтня 2024

Покроковий відеорецепт рамену

Рамен з куркою

Рамен з куркою / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Рамен – це страва з пшеничної локшини. Прийшла до нас з японської та корейської кухні, дуже популярна там серед молоді та людей, що надають перевагу швидкому сніданку. Спробуємо і ми, це дуже смачно і пікантно. Готуватимемо з фудблогеркою Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе
  • 1 зубчик часнику
  • 3 ст л соєвого соусу
  • 400 мл бульйону/води
  • 1 саше (60 мл) концентрату для бульйону рамен Miso
  • 150 г локшини
  • 2 варених яйця

Маринад для яєць:

  • 50 мл води
  • 50 мл соєвого соусу
  • 25 мл міріна
  • 25 мл рисового оцту
  • зелена цибуля
  • 2 ст л консервованої кукурудзи/ бобів
  • кунжут
  • норі

*інгредієнти вказані на 2 порції

Приготування:

  1. До курячого філе додаємо зубчик часнику, соєвий соус, залишаємо на півгодини і смажимо на сковорідці, або запікаємо. Загортаємо у фольгу і даємо відпочити.
  2. Бульйон або воду доводимо до кипіння і додаємо концентрат до бульйону рамен miso від Katana. Перемішуємо до повного розчинення.
  3. Локшину варимо в підсоленій воді згідно інструкції на упаковці і промиваємо холодною водою.
  4. В киплячу воду додаємо сіль і по одному занурюємо яйця. Варимо рівно 6 хвилин і охолоджуємо в крижаній воді.
  5. Для маринаду змішуємо воду, соєвий соус, мірін і рисовий оцет. Заливаємо маринадом очищені яйця і залишаємо в холодильнику мінімум на 2 години, а краще на 4-5 годин.
  6. Збираємо рамен: в глибоку тарілку викладаємо відварену локшину, заливаємо гарячим бульйоном, викладаємо куряче філе, мариноване яйце і кукурудзу. Посипаємо зеленою цибулею, кунжутом, а також додаємо норі.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом хрусткого печива нашвидкуруч: готується просто з доступних продуктів.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин