Кокосовий бісквіт — легкість та аромат в одному рецепті
Неймовірно ніжний бісквіт до чаю чи кави

Кокосовий бісквіт/Фото: Bing
Кокосовий бісквіт — це ніжний і ароматний десерт, що поєднує легкість текстури з екзотичним смаком кокосу. Його можна подавати як самостійну страву до чаю або кави, а також використовувати як основу для тортів із кремом чи фруктами. Ідеально підходить для святкових подій або затишних домашніх вечорів, додаючи нотку тропічного смаку до будь-якої трапези.
Інгредієнти:
- 4-5 яєць кімнатної температури (240 г).
- 160 г цукру.
- 80 г пшеничного борошна.
- 60 г мигдалевого борошна.
- 30 г кокосової стружки..
- 30 г кукурудзяного крохмалю.
- 1 ч. л. розпушувача.
Приготування:
- Збиваємо яйця з дрібкою солі до появи піни, поступово додаючи цукор.
- Окремо просіюємо борошно, крохмаль і розпушувач. Додаємо кокосову стружку, перемішуємо вінчиком.
- У збиту яєчну масу обережно додаємо сухі інгредієнти, перемішуючи лопаткою від низу до верху.
- Духовку розігріваємо до 180°C. Виливаємо тісто у форму і випікаємо приблизно 30 хвилин. На 25-й хвилині можна перевірити готовність шпажкою.
Спробуйте приготувати куряче філе з песто, помідорами і моцарелою.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні