ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Тарт із полуницею: рецепт вишуканого десерта

Рецепти 09:35 - 30 жовтня 2024

Такий полуничний тарт ідеально підійде для фанатів смаколиків

Божественно смачний тарт із полуницею / Фото: Freepik

Божественно смачний тарт із полуницею / Фото: Freepik

Це класичний десерт, який не тільки виглядає апетитно, але й легко готується.

Цей тарт з полуницею складається з ніжного пісочного тіста, ароматного заварного крему та свіжих ягід, що робить його легким, свіжим і ідеальним десертом на будь-який випадок.

Інгредієнти

  • Борошно — 200 г
  • Масло (холодне, порізане кубиками) — 100 г
  • Цукор — 50 г
  • Яйце — 1 шт

Заварний крем:

  • Молоко — 250 мл
  • Яєчні жовтки — 2 шт
  • Цукор — 50 г
  • Крохмаль — 1 ст. л
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л

Декор:

  • Полуниця — 300 г
  • Цукрова пудра для посипання — 1 ст. л
  • Листочки м’яти для декору

Покроковий рецепт

  1. У мисці змішайте борошно, цукор і масло, поки маса не стане крихкою. Додайте яйце і замісіть тісто. Обгорніть плівкою та залиште в холодильнику на 30 хвилин.
  2. Розкачайте тісто та викладіть у форму для випікання. Проколіть виделкою та випікайте при 180°C 15-20 хвилин, поки не стане золотистим.
  3. Приготування заварного крему: У невеликій каструлі нагрійте молоко до гарячого стану, але не кип’ятіть. В окремій мисці збийте жовтки з цукром і крохмалем. Обережно введіть гаряче молоко в яєчну суміш, постійно помішуючи. Поверніть суміш на плиту і нагрівайте до загустіння.
  4. Викладіть крем на охолоджену основу та рівномірно розподіліть. Полуницю наріжте тонкими скибочками та викладіть зверху.
  5. Посипте цукровою пудрою та прикрасьте листочками м’яти.

А на обід можете приготувати смаженого коропа із хрусткою скоринкою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин