ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Осінній мікс: смажені гриби з гарбузом та болгарським перцем

Рецепти 08:00 - 02 листопада 2024

Спробуйте додати трохи свіжої зелені для завершення та створення контрасту

Теплий овочевий салат з гарбуза, грибів і перцю / Фото: Freepik

Теплий овочевий салат з гарбуза, грибів і перцю / Фото: Freepik

Ця страва — поєднання смажених грибів, гарбуза та солодкого перцю, яке надає чудову гаму смаків і текстур. Гриби додають насиченість, гарбуз — легку солодкість, а болгарський перець — яскравий аромат і кольоровий акцент.

Це ідеальна страва для осені, коли хочеться легкого, але поживного блюда. Прекрасний гарнір до основних страв або ж легка закуска для будь-якої трапези. Готування не забере багато часу, а результат перевершить очікування.

Інгредієнти

  • 200 г шампіньйонів
  • 150 г гарбуза, нарізаного соломкою
  • 1 великий болгарський перець
  • 1 середня цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль і чорний перець на смак
  • Свіжа зелень (кріп або петрушка) для подачі

Покрокова інструкція

  1. Розігрійте оливкову олію на середньому вогні у великій сковороді.
  2. Додайте нарізаний часник і обсмажуйте протягом хвилини, щоб олія наситилася його ароматом, потім видаліть часник.
  3. Додайте нарізаний гарбуз і смажте 5-7 хвилин, поки він стане м’яким.
  4. Додайте шампіньйони, нарізані скибочками, та болгарський перець, нарізаний соломкою. Готуйте всі інгредієнти разом ще 7-10 хвилин, поки овочі стануть золотистими та ароматними.
  5. Приправте сіллю та перцем на смак. При подачі посипте свіжою зеленню.

А якщо ви шукаєте більш вишукані рецепти, тоді вам точно сподобається лосось з лимоном та травами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин