ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ситно та дуже смачно: рецепт коржиків з ковбасою та копченою моцарелою

Рецепти 20:19 - 01 листопада 2024

Ви не зможете відірватися

Ситно та дуже смачно: рецепт коржиків з ковбасою та копченою моцарелою

Ситно та дуже смачно: рецепт коржиків з ковбасою та копченою моцарелою / Фото: Pixabay

Це дуже просто і смачно, а начинку можна змінити за бажанням.

Вам знадобиться:

  • 400 г борошна
  • 0,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. цукру
  • 0,5 ч. л. соди
  • 250 мл кефіру
  • 160 г копченої моцарели
  • 160 г лікарської ковбаси
  • 1 ч. л. гірчиці в зернах
  • Зелена цибуля на смак
  • Вершкове масло на смак

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте борошно, сіль, цукор і соду, а потім додайте кефір. Замісіть м’яке еластичне тісто. Загорніть його в плівку, поки готуєте начинку.
  2. Для начинки натріть на терці ковбасу та копчену моцарелу. Дрібно поріжте зелену цибулю. Все це покладіть в миску та додайте гірчицю. Добре перемішайте — начинка готова!
  3. Розділіть тісто на 8-10 рівних частин. Відріжте шматочок, тонко розкатайте його. В центр кожного коржика покладіть приблизно 1-1,5 ст. л. начинки. Щільно защипніть краї, намагаючись максимально вивільнити повітря. Обережно розкачайте коржик, щоб він став тонким, не порвавши тісто.
  4. Смажте коржики на розігрітій сухій сковорідці з обох сторін під кришкою на середньому вогні. Переверніть їх під час приготування. Час приготування одного коржика становить 7-10 хвилин.
  5. Коли коржик буде готовий, перекладіть його на тарілку і рясно змастіть вершковим маслом.

Нещодавно ми ділилися рецептом пиріжків із сиром.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин