Ситно та дуже смачно: рецепт коржиків з ковбасою та копченою моцарелою
Ви не зможете відірватися

Ситно та дуже смачно: рецепт коржиків з ковбасою та копченою моцарелою / Фото: Pixabay
Це дуже просто і смачно, а начинку можна змінити за бажанням.
Вам знадобиться:
- 400 г борошна
- 0,5 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. цукру
- 0,5 ч. л. соди
- 250 мл кефіру
- 160 г копченої моцарели
- 160 г лікарської ковбаси
- 1 ч. л. гірчиці в зернах
- Зелена цибуля на смак
- Вершкове масло на смак
Приготування:
- У великій мисці змішайте борошно, сіль, цукор і соду, а потім додайте кефір. Замісіть м’яке еластичне тісто. Загорніть його в плівку, поки готуєте начинку.
- Для начинки натріть на терці ковбасу та копчену моцарелу. Дрібно поріжте зелену цибулю. Все це покладіть в миску та додайте гірчицю. Добре перемішайте — начинка готова!
- Розділіть тісто на 8-10 рівних частин. Відріжте шматочок, тонко розкатайте його. В центр кожного коржика покладіть приблизно 1-1,5 ст. л. начинки. Щільно защипніть краї, намагаючись максимально вивільнити повітря. Обережно розкачайте коржик, щоб він став тонким, не порвавши тісто.
- Смажте коржики на розігрітій сухій сковорідці з обох сторін під кришкою на середньому вогні. Переверніть їх під час приготування. Час приготування одного коржика становить 7-10 хвилин.
- Коли коржик буде готовий, перекладіть його на тарілку і рясно змастіть вершковим маслом.
Нещодавно ми ділилися рецептом пиріжків із сиром.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні