ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Торт “Карпатка”: десерт, що підкорює серця і смакові рецептори!

Рецепти 20:16 - 02 листопада 2024

Завдяки простим інгредієнтам, приготування не займе багато часу, а результат обов’язково порадує вас і ваших близьких

Торт “Карпатка”: десерт, що підкорює серця і смакові рецептори!

Торт "Карпатка"/Фото: Instagram emiliya.yevtushenko

Торт “Карпатка” — це чудовий десерт, який підкорює своїм ніжним кремом і повітряними коржами. Поєднання ароматного ванільного крему та легкого тіста створює неповторний смак, що нагадує про затишок гірських країв. Цей торт стане ідеальним завершенням будь-якої трапези, здивувавши своїм виглядом та смаком.

Інгредієнти для крему:

  • 120 г цукру.
  • 12 г ванільного цукру.
  • 55 г кукурудзяного крохмалю.
  • 2 яйця.
  • 500 мл молока.
  • 100 г вершкового масла кімнатної температури.

Інгредієнти для коржів:

  • 70 мл молока.
  • 70 мл води.
  • 60 г вершкового масла.
  • 1 ч. л. цукру.
  • дрібка солі.
  • 100 г борошна.
  • 3 яйця середнього розміру, кімнатної температури.

Приготування крему:

Змішайте цукор, ванільний цукор та крохмаль, потім додайте яйця і ретельно перемішайте. Помістіть суміш на невеликий вогонь і варіть, постійно помішуючи, до загустіння. Накрийте плівкою і дайте охолонути до кімнатної температури.

Приготування коржів:

У каструлі змішайте молоко, воду та масло. Доведіть до кипіння, потім додайте борошно і ретельно перемішуйте протягом хвилини. Дайте тісту охолонути, потім по черзі додавайте 3 яйця кімнатної температури.

Викладіть тісто на два дека і випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.

Збірка торта:

Змішайте крем з кімнатним маслом за допомогою міксера. На корж викладайте крем, потім накрийте іншим коржем. Накрийте плівкою і залиште в холодильнику на ніч.

Спробуйте приготувати куряче філе під шубкою.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин