Як приготувати ароматне какао: знадобляться лаванда, кориця та мед
Найсмачніший напій виходить, коли є терте какао

Какао з медом / Фото: instagram.com
Цей рецепт какао дарує неповторний смаковий досвід завдяки несподіваним нотам лаванди, кориці та меду.
Насичений смак какао чудово поєднується з ароматами, створюючи ідеальний напій для холодних осінніх чи зимових вечорів. Какао здатне не лише зігріти, а й подарувати чудовий настрій.
Приготувавши цей варіант напою, ви відчуєте, як прості інгредієнти створюють гармонію смаку, якою захочеться насолоджуватися знову і знову.
Інгредієнти на дві порції (140 мл кожна)
- 1 склянка молока
- 1/2 стручка ванілі
- 40 г тертого какао
- 1 ст. л. меду
- дрібка сушеної лаванди (опціонально)
- дрібка кориці для подачі
Як приготувати
- Налийте молоко в невелику каструлю, додайте подрібнений стручок ванілі. Томіть на маленькому вогні близько 10 хвилин, не доводячи до кипіння.
- Процідіть молоко, поверніть у каструлю, додайте терте какао. Помішуйте, доки какао не розчиниться повністю.
- Додайте мед та дрібку сушеної лаванди для додаткового аромату (за бажанням).
- Розлийте какао по чашках, додайте дрібку кориці зверху та подавайте.
А на сніданок також можна подати ситний омлет із баклажанами та плавленим сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні