Печериці в беконі: лише 2 інгредієнти, соковита страва на столі за 30 хвилин
За бажанням кожну печерицю можна обмотати в два шари, але тоді це готуватиметься трохи довше

Гриби в беконі / Фото: instagram.com/yevgeniya_nikitina/
Печериці в беконі – це простий, але водночас неймовірно смачний варіант, який ідеально підходить для закуски або доповнення до основної страви.
Усього два інгредієнти – печериці та бекон – і у вас на столі з’явиться апетитна страва, яку захочуть спробувати всі.
Під час запікання соки грибів і бекону змішуються, створюючи ніжний ароматний “соус” прямо в кожному шматочку.
Готується страва дуже швидко і легко, а її соковитий смак вражає. Ідеальний вибір для тих, хто хоче приготувати щось особливе без зайвих зусиль.
Інгредієнти
- Печериці
- Бекон
Як приготувати
- Відріжте ніжки печериць і щільно обгорніть кожен гриб беконом, за необхідності закріпивши зубочистками.
- Викладіть загорнуті в бекон гриби на деко, застелене пергаментом.
- Запікайте 30-35 хвилин у духовці при температурі 180 °C, доки бекон не стане хрустким.
Також рекомендуємо приготувати запечені макарони з гарбузовим пюре та сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!