ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Печериці в беконі: лише 2 інгредієнти, соковита страва на столі за 30 хвилин

Рецепти 08:00 - 09 листопада 2024

За бажанням кожну печерицю можна обмотати в два шари, але тоді це готуватиметься трохи довше

Гриби в беконі / Фото: instagram.com/yevgeniya_nikitina/

Гриби в беконі / Фото: instagram.com/yevgeniya_nikitina/

Печериці в беконі – це простий, але водночас неймовірно смачний варіант, який ідеально підходить для закуски або доповнення до основної страви.

Усього два інгредієнти – печериці та бекон – і у вас на столі з’явиться апетитна страва, яку захочуть спробувати всі.

Під час запікання соки грибів і бекону змішуються, створюючи ніжний ароматний “соус” прямо в кожному шматочку.

Готується страва дуже швидко і легко, а її соковитий смак вражає. Ідеальний вибір для тих, хто хоче приготувати щось особливе без зайвих зусиль.

Інгредієнти

  • Печериці
  • Бекон

Як приготувати

  1. Відріжте ніжки печериць і щільно обгорніть кожен гриб беконом, за необхідності закріпивши зубочистками.
  2. Викладіть загорнуті в бекон гриби на деко, застелене пергаментом.
  3. Запікайте 30-35 хвилин у духовці при температурі 180 °C, доки бекон не стане хрустким.

Також рекомендуємо приготувати запечені макарони з гарбузовим пюре та сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин