ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуємо пшоняники смачно і легко: смачний обід на всю сім'ю

Рецепти 14:00 - 10 листопада 2024

Також у рецепті використовуються родзинки, курага та пюре з одного стиглого банана

Пшоняники із сухофруктами та бананом / Фото: instagram.com

Пшоняники із сухофруктами та бананом / Фото: instagram.com

Пшоняники – чудовий вибір для обіду чи сніданку, адже їх можна готувати як у солоному, так і в солодкому варіанті.

Сьогодні пропонуємо солодку версію пшоняників із додаванням сухофруктів, які надають страві особливий смак та корисні властивості.

Родзинки та курага додають солодкості, а банан робить їх ніжними та м’якими. Цей рецепт особливо сподобається дітям, а дорослі оцінять легкість і ситність страви.

Інгредієнти

  • Пшоняна каша – 300-350 г (готова)
  • Родзинки, курага – 1 жменя
  • Стиглий банан – 1 шт.
  • Борошно – 2 жмені для тіста + трохи для обвалювання

Як приготувати

  1. Пшоняну кашу трохи підігрійте, розімніть виделкою, щоб вона стала одноріднішою. Додайте до неї бананове пюре, для чого розімніть банан.
  2. Родзинки та курагу ретельно промийте, бажано залити їх гарячою водою на кілька хвилин, щоб вони стали м’якшими. Наріжте курагу на маленькі шматочки, додайте до каші.
  3. Додайте до суміші борошно і все ретельно перемішайте до отримання густої маси.
  4. Сформуйте з тіста пшоняники, надаючи їм форму сирників. Обваляйте в борошні та обсмажуйте на розігрітій сковороді з двох боків до появи золотистої скоринки.

А на вечерю можна приготувати піцу з овочами та руколою за доступним рецептом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин