Готуємо пшоняники смачно і легко: смачний обід на всю сім'ю
Також у рецепті використовуються родзинки, курага та пюре з одного стиглого банана

Пшоняники із сухофруктами та бананом / Фото: instagram.com
Пшоняники – чудовий вибір для обіду чи сніданку, адже їх можна готувати як у солоному, так і в солодкому варіанті.
Сьогодні пропонуємо солодку версію пшоняників із додаванням сухофруктів, які надають страві особливий смак та корисні властивості.
Родзинки та курага додають солодкості, а банан робить їх ніжними та м’якими. Цей рецепт особливо сподобається дітям, а дорослі оцінять легкість і ситність страви.
Інгредієнти
- Пшоняна каша – 300-350 г (готова)
- Родзинки, курага – 1 жменя
- Стиглий банан – 1 шт.
- Борошно – 2 жмені для тіста + трохи для обвалювання
Як приготувати
- Пшоняну кашу трохи підігрійте, розімніть виделкою, щоб вона стала одноріднішою. Додайте до неї бананове пюре, для чого розімніть банан.
- Родзинки та курагу ретельно промийте, бажано залити їх гарячою водою на кілька хвилин, щоб вони стали м’якшими. Наріжте курагу на маленькі шматочки, додайте до каші.
- Додайте до суміші борошно і все ретельно перемішайте до отримання густої маси.
- Сформуйте з тіста пшоняники, надаючи їм форму сирників. Обваляйте в борошні та обсмажуйте на розігрітій сковороді з двох боків до появи золотистої скоринки.
А на вечерю можна приготувати піцу з овочами та руколою за доступним рецептом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні