Ніжний курячий паштет за 14 хвилин: просто, швидко та смачно
Рецепт підійде навіть тим, хто худне

Паштет за 14 хвилин/Фото: Bing
Цей домашній паштет — ідеальне поєднання ніжної курячої печінки, ароматних овочів та вершкового масла. Він готується швидко, має насичений смак і стане відмінним доповненням до хліба чи крекерів.
Інгредієнти:
- 300 г курячої печінки.
- 4 зубчики часнику.
- 1 морква.
- 1 цибулина.
- 100 мл вершків.
- 150 мл води.
- Сіль, перець.
- 100 г масла.
Приготування:
- Промийте печінку, видаліть білі прожилки. Моркву натріть на дрібній тертці, а цибулю та часник наріжте кубиками.
- Викладіть на деко пергамент, на нього – печінку й овочі. Посоліть, поперчіть, додайте вершки та воду.
- Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин, поки печінка не стане м’якою.
- Перекладіть в блендер, додайте вершкове масло та збийте до однорідної консистенції.
- Дайте охолонути і насолоджуйтеся!
Цей паштет — ідеальний варіант для швидкого смачного перекусу!
Спробуйте приготувати тушковану картоплю з мисливськими ковбасками.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні