Вражаюче поєднання смаків: салат з грушею, сиром і карамелізованими горіхами
Рецепт салату, що поєднує справжній букет смаків

Салат з грушею, сиром і карамелізованими горіхами / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Цей салат вражає поєднанням смаків та ризикує стати найулюбленішим для гурманів. Готуватимемо за рецептом фудблогерки Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- 150 г рукколи
- 1 велика груша (або 2 маленькі)
- 1 ч л вершкового масла
- ~30г волоських горіхів
- 1 ч л цукру
- 2 ч л води
- 70 г камамберу/брі
- 1-1,5 ст л оливкової олії
- 1 -1,5 ст л бальзамічного соусу
Приготування:
- Грушу очищуєм, нарізаємо пластинками, тушимо на вершковому маслі до прозорості (головне щоб шматочки залишилася цілими і не перетворилися на кашу)
- На сковороду висипаємо цукор, додаємо воду розчиняємо на малому вогні, додаємо горіхи і карамелізуємо декілька хвилин до карамельного кольору.
- Руколу поливаємо оливковою олією і бальзамічний соусом. Зверху викладаємо шматочки груші, шматочки сиру і знов поливаємо оливковою олією і соусом.
- В кінці присипаємо карамелізованими горіхами і готово.
Смачно як в теплому вигляді, так і в холодному
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом салату зі смаженими креветками, який можна подавати з будь-яким соусом.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні