Млинці для налисників. Хоча їх можна їсти просто з медом, варенням
Покроковий відеорецепт приготування Млинці для налисників

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Млинці, які я найчастіше використовую для налисників, хоча їх можна їсти просто з медом, варенням, карамелькою, згущеним молоком.
Що треба:
- молоко - 1 л;
- яйця - 4 шт;
- цукор - 4 ст.л;
- борошно - 500 г;
- сіль - 1 ч.л;
- ванільний цукор - 1 п;
- кипʼяток - 400 мл;
- олія - 6 ст.л;
- сода - 1 ч.л;
Приготування:
Зʼєднуємо яйця, цукор, ванільний цукор, сіль і молоко (додаємо поступово), перемішуємо до однорідності. Додаємо частинами просіяне борошно. Далі додаємо кипʼяток в який перед цим дали соду. Перемішуємо, додаємо олію і ще раз перемішуємо.
Відставляємо на 15 хв і тоді смажимо на сковорідці з обох боків. Виходять тоненькі і ніжні млинці, які не рвуться при скручуванні. Смачного
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні