Вівсяний пудинг із морквою: сніданок за 25 хвилин
Достатньо проварити вівсянку з молоком і спеціями, додати моркву й горіхи, а потім запекти кілька хвилин

Вівсяний пудинг з морквою / Фото: nyt.com
Поєднання ніжної текстури вівсянки, моркви, аромату спецій і хрустких горіхів створює гармонію смаку та дарує заряд енергії на весь день.
Завдяки простим інгредієнтам і швидкому приготуванню, цей пудинг легко стане вашим улюбленим ранковим рецептом.
Готуйте з любов’ю та смакуйте кожну ложку цього теплого задоволення!
Інгредієнти
- Морква терта – 1 склянка
- Вівсянка – 1 склянка
- Молоко – 1,5 склянки
- Кориця – 1/2 ч. л.
- Ваніль – 1/2 ч. л.
- Імбир мелений – 1/4 ч. л.
- Мускатний горіх мелений – дрібна
- Сіль – на смак
- Лимонний сік – 1/2 ч. л.
- Волоський горіх – 1/2 склянки
- Кокосова стружка – 2 ст. л.
- Родзинки світлі – 1/3 склянки
Як приготувати
- У каструлі на середньому вогні змішайте молоко, корицю, мускатний горіх, імбир і сіль. Доведіть до кипіння.
- Додайте вівсянку та терту моркву. Варіть, постійно помішуючи, 8-10 хвилин, поки суміш не загусне.
- Зніміть каструлю з вогню. Додайте ваніль, родзинки та волоські горіхи. Ретельно перемішайте.
- Перекладіть масу у форму для запікання, рівномірно розподіліть.
- Запікайте в розігрітій духовці за 180°C 7-10 хвилин, поки пудинг не набуде золотистого кольору.
- Смакуйте теплим – цей пудинг подарує вам комфорт і заряд бадьорості!
Також рекомендуємо спробувати приготувати гарбуз з лісовими грибами у пряному соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні