ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суп з морквою, селерою та кабачком: корисна трапеза нашвидкоруч

Рецепти 19:48 - 19 листопада 2024

Овочевий суп – це чудовий вибір для легкої, поживної та корисної трапези.

Легкий суп із корисними овочами на вечерю / Фото: Freepik

Легкий суп із корисними овочами на вечерю / Фото: Freepik

Цей суп багатий на вітаміни й мікроелементи, має ніжну текстуру і насичений смак.

Він ідеально підходить як для обіду, так і для вечері. Завдяки овочевому бульйону страва стає низькокалорійною, що робить її чудовим варіантом для здорового харчування.

З додаванням насіння гарбуза чи грінок страва виглядає особливо апетитно. Тож спробуйте приготувати цей простий суп і насолоджуйтесь його гармонійним смаком!

Інгредієнти

  • Морква – 3 штуки
  • Цибуля – 1 штука
  • Картопля – 2 штуки
  • Селера – 1 стебло
  • Кабачок – 1 штука
  • Вода – 1,5 літра
  • Оливкова олія – 2 столові ложки
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – на смак
  • Чорний перець – на смак
  • Вершки (для подачі) – 50 мл
  • Грінки чи насіння гарбуза – для прикраси

Покрокові інструкції

  1. Підготуйте овочі: помийте, почистіть і наріжте моркву, цибулю, картоплю, селеру та кабачок.
  2. У каструлі розігрійте оливкову олію, обсмажте нарізану цибулю та часник до золотистого кольору.
  3. Додайте моркву, картоплю та селеру. Тушкуйте овочі 5 хвилин, помішуючи.
  4. Залийте воду, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин.
  5. Додайте кабачок і варіть ще 10 хвилин до готовності овочів.
  6. Збийте суп у пюре за допомогою блендера до однорідної консистенції.
  7. Додайте сіль, перець і вершки, перемішайте.
  8. Подайте суп, прикрасивши насінням гарбуза чи грінками.

Також можете приготувати курку Маренго на вишукане застілля.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин