ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курка з печерицями по-болгарськи — відкрийте для себе національні кухні інших народів

Рецепти 17:35 - 21 листопада 2024

Гості будуть підкорені, а близькі закохані

Курка з печерицями по-болгарськи — відкрийте для себе національні кухні інших народів

Фото: pexels

Ця страва неймовірно ніжна і смачна. Приготувавши її один раз, ви просто закохаєтеся в неї і будете готувати щотижня.

Що треба:

  • Куряче філе - 500 гр
  • Оливкова олія - 70 гр
  • Цибуля ріпчаста - 100 гр
  • Печериці - 250 гр
  • Болгарський перець (червоний) - 100 гр
  • Сметана - 75 гр
  • Вино міцне (мадера) - 50 мл
  • Петрушка - 20 гр
  • Кріп - 20 гр
  • Перець червоний мелений - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль

Приготування:

Помите і нарізане соломкою куряче філе обсмажте до золотистого рум'янцю на оливковій олії. Потім наріжте цибулька, болгарський перчик, а печериці нашаткуйте соломкою.

Викладіть гриби, цибулю і перець в сковорідку з курячим філе, влийте сметану, присоліть і поперчіть. Трохи протушкуйте і через пару хвилин влийте вино. Коли їжа почне кипіти, вимкніть вогонь.

Можна розкладати по тарілках. Зверху готову страву посипте подрібненою зеленню петрушки і кропу.

Раніше ми писали, як приготувати сирний суп з креветками.

Джерело: lenta

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин