Курка з печерицями по-болгарськи — відкрийте для себе національні кухні інших народів
Гості будуть підкорені, а близькі закохані

Фото: pexels
Ця страва неймовірно ніжна і смачна. Приготувавши її один раз, ви просто закохаєтеся в неї і будете готувати щотижня.
Що треба:
- Куряче філе - 500 гр
- Оливкова олія - 70 гр
- Цибуля ріпчаста - 100 гр
- Печериці - 250 гр
- Болгарський перець (червоний) - 100 гр
- Сметана - 75 гр
- Вино міцне (мадера) - 50 мл
- Петрушка - 20 гр
- Кріп - 20 гр
- Перець червоний мелений - за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
- Сіль
Приготування:
Помите і нарізане соломкою куряче філе обсмажте до золотистого рум'янцю на оливковій олії. Потім наріжте цибулька, болгарський перчик, а печериці нашаткуйте соломкою.
Викладіть гриби, цибулю і перець в сковорідку з курячим філе, влийте сметану, присоліть і поперчіть. Трохи протушкуйте і через пару хвилин влийте вино. Коли їжа почне кипіти, вимкніть вогонь.
Можна розкладати по тарілках. Зверху готову страву посипте подрібненою зеленню петрушки і кропу.
Раніше ми писали, як приготувати сирний суп з креветками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!