Красива новорічна закуска: канапе з беконом та чорносливом
Готується кілька хвилин, радує весь вечір

Фото: dopys
Ці канапки дуже гарно виглядають. Вони зроблять ваш новорічний стіл цікавим та незвичайним.
Що треба:
- бекон – 4 довгі полоски,
- чорнослив без кісточок – 8 шт,
- сир ДорБлю,
- хліб.
Приготування:
Замочіть чорнослив на кілька хвилин у гарячій воді, а потім швидко обсушіть паперовим рушником. Це потрібно для того, щоб він був м’яким.Сир наріжте кубиками.
Обмотайте беконом чорнослив, закріпіть шпажкою та поставте на деко. Потім розігрійте духовку до 180-200 градусів та поставте орієнтовно на 15 хвилин. Запікайти так, щоб бекон став золотистим.
Наріжте шматочки хліба розміром орієнтовно 4 x 4 сантиметри та поставте на те саме деко, в якому запікався бекон. В посуді мав лишитися жирок. Ось у ньому потрібно обсмажити скибочки хліба з обох сторін до золотистого кольору.
Далі всі інгредієнти скріпіть шпажками у такому порядку: знизу хліб, потім чорнослив у беконі, зверху шматок сиру.
Раніше ми писали про те, як приготувати суп з рисом та сардиною.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!