ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Останій подих осені: кремовий булгур з гарбузом та прянощами

Рецепти 21:45 - 02 грудня 2024

Ситний і смачний обід або вечеря, який зігріє вас холодними днями

Останій подих осені: кремовий булгур з гарбузом та прянощами

Кремовий булгур із гарбузом / Фото: freepik

Хочете приготувати щось особливе та водночас просте? У нас є для вас чудовий рецепт осіннього блюда – кремового булгуру з гарбузом. Ця страва не тільки наситить ваш організм, але й порадує смаковими рецепторами.

Чому варто спробувати цей рецепт:

  • Поєднання смаків: солодкий гарбуз, пряні спеції та солонувата фета створюють неймовірний смаковий букет.
  • Користь для здоров'я: булгур – це джерело складних вуглеводів, які дають енергію на довгий час. Гарбуз багатий на вітаміни та мінерали.
  • Простота приготування: з цим рецептом впорається навіть новачок на кухні.

Інгредієнти:

  • Булгур
  • Гарбуз
  • Вершки
  • Часник
  • Цибуля
  • Шпинат
  • Мускатний горіх
  • Сіль
  • Солодка паприка
  • Азійська приправа
  • Фета
  • Пластівці чилі

Приготування:

  1. Гарбуз відварити до м'якості та перетворити на пюре за допомогою блендера. Додати вершки, мускатний горіх та сіль.
  2. Обсмажити цибулю з часником. Додати булгур та частину гарбузового пюре. Тушкувати до готовності.
  3. Додати шпинат, спеції та решту пюре.
  4. Подавати з фетою та чилі.

Поради:

  • Для приготування страви можна використовувати будь-який сорт булгуру.
  • Замість вершків можна використовувати кокосове молоко для веганського варіанту.
  • Для пікантності можна додати трохи червоного перцю або кайенського перцю.

Смачного!

Приготувати салат на святковий стіл можна і з недорогих інгредієнтів.

Джерело: Настюшка

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин