Сніданок-сюрприз: гарячий омлет у лаваші
Ця страва змусить вас закохатися в ранок

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти
Спробуйте новий варіант приготування омлету. Це буде соковита гаряча ранкова насолода. Виглядає такий омлет просто чудово.
Що треба
- Яйця — 3-4 шт.
- Ковбаса — 60-70 г (підійде улюблена варена або копчена)
- Червоний болгарський перець — 1 шт.
- Тертий #сир — жменя (грамів 30-40)
- Сіль, чорний перець, солодка паприка — за смаком
- Лаваш — 1 великий лист
Приготування:
У великій мисці збийте яйця. Додайте дрібно нарізану ковбасу, солодкий перець кубиками та жменю тертого сиру. Посоліть, поперчіть та додайте солодку паприку. Все дуже добре перемішайте.
Візьміть невелику форму для запікання і застеліть її лавашем так, щоб краї лаваша трохи звисали назовні. Це створить хрустку оболонку для омлету. Вилийте яєчну суміш на лаваш, рівномірно розподіліть ковбасу і перець.
Розігрійте духовку до 200°C. Поставте форму на нижню полицю і випікайте 20 хвилин. Потім увімкніть верхній нагрів і допікайте ще 5 хвилин, щоб лаваш став хрустким, а омлет — рум’яним. Подавати можна з різними соусами та зеленню.
Раніше ми писали про те, що паштет з тунцем та оливками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!