Королівська вечеря: рецепт лосося у вершковому соусі
Насолодіться смачною їжею разом з родиною

Королівська вечеря: рецепт лосося у вершковому соусі / Фото: Pixabay
Ділимося рецептом, який захопить вас надовго.
Вам знадобиться:
- 600г лосося
- 2-3 ст.л натертого сиру Грана Падано
- 70 г свіжого або замороженого шпинату
- 250 г помідорів чері
- 2 зубці часнику
- 200 мл вершків 20% жирності (кімнатної температури)
- олія для обсмажування
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Лосось ретельно промийте, видаліть усі кісточки й наріжте на порційні шматки, залишивши шкірку. Приправте рибу сіллю і перцем на смак.
- Добре розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Викладіть лосось і обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку
- Поки смажиться риба, дрібно наріжте часник і розріжте помідори чері на четвертинки.
- Зніміть лосось зі сковороди і викладіть на тарілку. Додайте до сковороди часник, трохи прогрійте його, а потім додайте помідори чері. Перемішайте і смажте разом 2-3 хвилини. Додайте шпинат і готуйте ще 2 хвилини.
- Влийте вершки і додайте натертий сир Грана Падано. Добре перемішайте соус, спробуйте і, якщо потрібно, додайте солі.
- Поверніть лосось до сковороди, полийте соусом і тушкуйте разом ще 2-3 хвилини. Подавайте з картопляним пюре.
Нещодавно ми ділилися рецептом омлету в лаваші.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні