Прикрасить будь-який святковий стіл: ніжне мандаринове тирамісу
Такий десерт не містить багато цукру і він точно сподобається кожному

Мандаринове тирамісу/Фото: zaxid.net
Класичне тирамісу можна зробити більш святковим, якщо використати головний і улюблений багатьма фрукт – мандарин. Такий десерт не містить багато цукру і він точно сподобається кожному.
Інгредієнти:
- печиво савоярді – 200 г;
- сир маскарпоне – 500 г;
- вершки 33% – 300 г;
- мандарини – 300 г;
- цукрова пудра – 110 г;
- розмарин – 1 шт.
Спосіб приготування:
Почистьте 200 грамів мандаринів, перебийте їх блендером до стану пюре.
Вершки збийте з цукровою пудрою до пишної маси, додайте маскарпоне і обережно вимішайте до однорідності.
Візьміть роз’ємну форму, частину печива розламайте навпіл. Якщо форма вузького діаметру, можна не ламати — крему має вистачити, щоб заповнити її всю.
Вмочуйте печиво (стороною без цукру) в мандаринове пюре і виставте по периметру форми (змоченою частиною всередину).
На дно форми викладіть трохи крему. Савоярді вмочіть в мандаринове пюре з обох боків і викладіть шар на крем.
Зверху викладіть шар крему, потім ще шар печива і знову крем.
Наповнюйте, доки не досягнете верху форми. Прикрасьте кремом і розмарином.
Ліниві хачапурі на сковорідці: смачний рецепт за лічені хвилини
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!