ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачнюча закуска до зимових свят: різдвяний віночок із листкового тіста

Рецепти 16:31 - 06 грудня 2024

Закуска з готового листкового тіста готуються буквально за 10 хвилин, не враховуючи час на запікання

Смачнюча закуска до зимових свят: різдвяний віночок із листкового тіста

Різдвяний віночок із листкового тіста/Фото: скрін

Листкове тісто — смачна і дуже проста в роботі основа для святкових закусок. З цього виду тіста можна готувати багато видів випічки — як солодкої, так і солоної. Цього разу пропонуємо вам приготувати солоний різдвяний віночок.

Інгредієнти:

  • 400 г листового дріжджового тіста
  • 300 г свинячої грудинки
  • 1 помідор
  • 120 г твердого сиру (або моцарели)
  • 15 г соусу — кетчуп, соус до піци чи якийсь інший томатний соус
  • сіль, перець

Приготування:

  • спочатку тісто злегка розкачайте та виріжте великий круг
  • тісто змастіть соусом — можна кетчупом, аджикою, сацебелі, чи якимось соусом до піци
  • по центру вкладаємо тарілку, круг якої викладаємо почергово — шматок нарізаної грудинки і шматок помідора, і так викладаємо круг.
  • солимо, перчимо, присипаємо тертим сиром. І виймаємо з центру тарілку
  • тісто всередині нарізаємо як на відео на вісім трикутників, і завертаємо віночок поверх начинки
  • відправляємо в духовку при температурі 170С приблизно на 25 хв.
  • подавайте гарячим злегка присипавши зеленню. Всім смачного.

Традиційна страва на зимові свята: готуємо бендерики

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин