Смачнюча закуска до зимових свят: різдвяний віночок із листкового тіста
Закуска з готового листкового тіста готуються буквально за 10 хвилин, не враховуючи час на запікання

Різдвяний віночок із листкового тіста/Фото: скрін
Листкове тісто — смачна і дуже проста в роботі основа для святкових закусок. З цього виду тіста можна готувати багато видів випічки — як солодкої, так і солоної. Цього разу пропонуємо вам приготувати солоний різдвяний віночок.
Інгредієнти:
- 400 г листового дріжджового тіста
- 300 г свинячої грудинки
- 1 помідор
- 120 г твердого сиру (або моцарели)
- 15 г соусу — кетчуп, соус до піци чи якийсь інший томатний соус
- сіль, перець
Приготування:
- спочатку тісто злегка розкачайте та виріжте великий круг
- тісто змастіть соусом — можна кетчупом, аджикою, сацебелі, чи якимось соусом до піци
- по центру вкладаємо тарілку, круг якої викладаємо почергово — шматок нарізаної грудинки і шматок помідора, і так викладаємо круг.
- солимо, перчимо, присипаємо тертим сиром. І виймаємо з центру тарілку
- тісто всередині нарізаємо як на відео на вісім трикутників, і завертаємо віночок поверх начинки
- відправляємо в духовку при температурі 170С приблизно на 25 хв.
- подавайте гарячим злегка присипавши зеленню. Всім смачного.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні