ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжний сирний чізкейк з маскарпоне: ідеальне поєднання смаку та текстури

Рецепти 12:23 - 21 грудня 2024

Простий у приготуванні, він стане вашим улюбленим варіантом для створення кулінарного шедевра

Ніжний сирний чізкейк з маскарпоне: ідеальне поєднання смаку та текстури

Ніжний сирний чізкейк з маскарпоне/Фото: AI

Чізкейк – це класичний десерт, який поєднує ніжну текстуру та насичений смак. Його основа з хрусткого печива створює ідеальний баланс із вершковою начинкою, що тане в роті. Цей рецепт підходить як для святкового столу, так і для тихих домашніх вечорів із чашкою чаю.

Інгредієнти для основи:

  • 350 г печива для чаю.
  • 170 г розтопленого вершкового масла.
  • 400 г м'якого сиру.
  • 200 мл вершків (33% або можна 20%).
  • 130 г цукру.
  • 10 г ванільного цукру.
  • 250 г маскарпоне (або сирний крем-сир).
  • 4 яйця.
  • 1,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю.

Приготування:

  1. Подрібніть печиво за допомогою блендера, щоб отримати крихту, і ретельно перемішайте його з розтопленим вершковим маслом. Викладіть суміш у форму, рівномірно утрамбуйте й поставте в холодильник, поки готуватимете начинку.
  2. У чашу блендера помістіть сир, цукор, вершки, маскарпоне, ванільний цукор, крохмаль і яйця. Для найкращого результату яйця додавайте поступово, по одному, наприкінці змішування.
  3. Викладіть готову начинку на основу з печива. Випікайте пиріг у розігрітій до 140-150°C духовці протягом 1,5-2 годин.

Охолоджений чізкейк можна прикрасити за бажанням або подавати як є.

Приготуйте вафлі з червоною ікрою лосося та крем-сиром.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин