Екзотична прикраса святкового столу: суші-салат в келихах
Легкий смачний салат до новорічного столу

Суші-салат в келихах / Фото: Bing
Цей легкий суші-салат в келихах ідеально доповнить новорічне меню. Готуватимемо з фудблогеркою Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти на 4 порції:
- 1/3 скл рису(в сухому вигляді)
- 1/4 листа норі
- 200-250 г вершкового крем-сиру
- 1 крупний огірок
- 200 г крабових паличок "Сніжний краб"
- 1 крупний авокадо
- 150 г слабосоленої червоної рибки
- кунжут
- соєвий соус
Для заправки рису:
- 1,5 ст л рисового оцту
- 1/3 ч л солі
- 1/3 ст л цукру
Приготування:
- Рис варимо до готовності і в гарячий рис вливаємо підігріту заправку із солі, цукру і рисового оцту. Перемішуємо, даємо охолонути, а потім додаємо трішки нарізаних норі.
- Крабові палички "Сніжний краб" розділяємо на волокна руками або за допомогою двох виделок. Огірки, авокадо і червону рибку нарізаємо дрібним кубиком.
- Збираємо салат. На дно келихів викладаємо шар рису і розрівнюємо. Змащуємо крем-сиром.
- Далі викладаємо огірок і крабові палички. Знову змащуємо крем-сиром. В кінці викладаємо авокадо, червону рибку і посипаємо кунжутом.
- Перед подачею поливаємо 1 ст л соєвого соусу.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом крабового рулету на Новий рік.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні