ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Екзотична прикраса святкового столу: суші-салат в келихах

Рецепти 15:40 - 21 грудня 2024

Легкий смачний салат до новорічного столу

Суші-салат в келихах

Суші-салат в келихах / Фото: Bing

Цей легкий суші-салат в келихах ідеально доповнить новорічне меню. Готуватимемо з фудблогеркою Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1/3 скл рису(в сухому вигляді)
  • 1/4 листа норі
  • 200-250 г вершкового крем-сиру
  • 1 крупний огірок
  • 200 г крабових паличок "Сніжний краб"
  • 1 крупний авокадо
  • 150 г слабосоленої червоної рибки
  • кунжут
  • соєвий соус

Для заправки рису:

  • 1,5 ст л рисового оцту
  • 1/3 ч л солі
  • 1/3 ст л цукру

Приготування:

  1. Рис варимо до готовності і в гарячий рис вливаємо підігріту заправку із солі, цукру і рисового оцту. Перемішуємо, даємо охолонути, а потім додаємо трішки нарізаних норі.
  2. Крабові палички "Сніжний краб" розділяємо на волокна руками або за допомогою двох виделок. Огірки, авокадо і червону рибку нарізаємо дрібним кубиком.
  3. Збираємо салат. На дно келихів викладаємо шар рису і розрівнюємо. Змащуємо крем-сиром.
  4. Далі викладаємо огірок і крабові палички. Знову змащуємо крем-сиром. В кінці викладаємо авокадо, червону рибку і посипаємо кунжутом.
  5. Перед подачею поливаємо 1 ст л соєвого соусу.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом крабового рулету на Новий рік.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин