Шоколадна ялинка з 4 інгредієнтів: простий рецепт новорічного десерту
Рекомендуємо приготувати новорічний десерт з листкового тіста

Шоколадна ялинка/Фото: klopotenko
Жоден новорічний стіл не обходиться без смачної випічки. Якщо ж сил не вистачає на щось "грандіозне", то в такому разі знайшли рецепт, який зможе повторити кожна господиня.
Інгредієнти:
- 500 г листкового тіста
- 85 г шоколаду
- 30 г масла
- цукрова пудра для подачі
Насамперед потрібно розморозити 500 г листкового тіста та викласти його на пергаментний папір. Далі спробуйте вирізати ножем форму двох однакових ялинок. Змастіть обидві ялинки 35 г розтопленого масла.
Одну ялинку посипте 85 г тертого шоколаду і накрийте її другою, сформувавши композицію. Потім зробіть перпендикулярні надрізи до "стовбура" ялинки. Кожну гілочку загорніть у формі спіралі.
До речі, подрібнити шоколад можна за допомогою ножа або натерти на терку. Якщо шукаєте ще простіший спосіб, то використайте блендер.
Запікати ялинку потрібно 20 хв у розігрітій до 180 градусів духовій шафі. Перед подачею присипте цукровою пудрою.
Гості будуть у захваті: рецепт крабового рулету на Новий рік
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!