ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Коржик з лаваша з індичкою та сиром: рецепт ситного обіду

Рецепти 14:00 - 28 грудня 2024

Лаваш не виступає в ролі основи, він ріжеться на смужки та з'єднується з іншими інгредієнтами

М'ясний пиріг / Фото: instagram.com

М'ясний пиріг / Фото: instagram.com

Рецепт дуже універсальний: можна використовувати як шинку, так і залишки відвареної курки чи навіть гриби.

Лаваш тут не просто основа – він нарізається на смужки й стає частиною основної маси, роблячи страву ще цікавішою.

Цей коржик чудово підійде для ситного обіду, швидкої вечері або навіть як перекус.

Його можна готувати як на сковороді, так і в духовці. А додавання свіжої зелені та спецій дозволить кожного разу експериментувати зі смаками.

Спробуйте – і ця страва точно стане вашим улюбленим рецептом у кулінарному арсеналі!

Інгредієнти

  • 1 лист тонкого лаваша
  • 200 г шинки з індички
  • 200 г сиру
  • 3 яйця
  • Сіль, спеції, зелень – на смак
  • Олія для смаження

Як приготувати

  1. Лаваш поріжте на тонкі смужки. Шинку наріжте кубиками, зелень дрібно покришіть, а сир натріть на тертці.
  2. З’єднайте всі інгредієнти в одній мисці, додайте яйця, сіль і спеції. Добре перемішайте масу до однорідності.
  3. Розігрійте сковороду, змащену невеликою кількістю олії, на середньому вогні.
  4. Викладіть отриману масу в сковороду, розрівняйте лопаткою, накрийте кришкою і смажте на повільному вогні до зарум’янювання знизу (5-7 хвилин).
  5. Обережно переверніть коржик і обсмажте з іншого боку до золотистої скоринки.
  6. Подайте коржик гарячим – він ідеально смакує зі сметаною або легким соусом.

Також вам сподобаються "Картопляні поросята" зі свининою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин