Салат Лисяча шуба: має у своєму складі червону рибу
Ця страва може конкурувати з класичною шубою

Фото: unian
Салат Лисяча шуба чудово підходить для святкового столу. Для його приготування потрібна червона риба, яку не потрібно чистити та розбирати. Це дуже зручно.
Що треба:
- 180-200 грамів філе червоної риби;
- дві картоплини;
- дві морквини;
- майонез;
- сіль, перець;
- 4 яйця;
- червона маринована цибуля;
- 1-2 свіжих огірка;
- 150-200 грамів твердого сиру.
Приготування:
Відваріть до готовності та почистіть картоплю, моркву і яйця. Викладіть продукти в такому порядку: терта картопля - майонез - терта морква - майонез - нарізане шматочками філе риби - майонез - свіжий огірок слайсами - майонез - маринована цибуля кільцями - майонез - терті яйця - майонез - червона риба - майонез - тертий сир.
Салат обов'язково потрібно прибрати в холодильник хоча б на кілька годин, щоб він просочився. Потім прикрашаєте та подаєте на стіл.
Раніше ми писали про те, що холодець без желатину.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!