ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як запекти неймовірно смачну курку в глазурі: секретний маринад від Ектора Хіменеса-Браво

Рецепти 12:30 - 28 грудня 2024

Поповнюємо скарбничку новорічних рецептів

Курочка, запечена в рукаві до новорічного столу

Курочка, запечена в рукаві до новорічного столу / Фото: Bing

Не знаєте, що приготувати на новий рік? Спробуйте цю неймовірно смачно соковиту курочку за рецептом від Ектора Хіменеса-Браво.

Інгредієнти для маринаду:

  • Вода – 4 чашки;
  • Соєвий соус – ⅓ чашки;
  • Сіль – 6 ч.л;
  • Цукор – 3 ч.л;
  • Аніс – 2 зірочки;
  • Гвоздика – 3 зірочки;
  • Лавровий лист – 3 шт;
  • Спрайт або ананасовий сік – 1 чашка;
  • Курка ціла – 1 шт;

Суміш спецій:

  • Олія – ¼ чашки;
  • Паприка – 0.5 ч.л;
  • Суха цибуля – 0.5 ч.л;
  • Сухий часник – 0.5 ч.л;
  • Суміш спецій – 0.5 ч.л.

Глазур:

  • Мед – 2 ч. л;
  • Соєвий соус – 1 ч.л;
  • Суміш спеції – 1 ч.л.

P.S.: для тих, у кого алергія на мед, можете замінити його на таку ж кількість коричневого цукру. Буде так само смачно, але водночас безпечно 👍

Приготування:

  1. Змішуємо інгредієнти для маринаду.
  2. Маринуємо курку і залишаємо її на 2-3 години.
  3. Просушуємо рушничками.
  4. Змішуємо спеції для суміші.
  5. Натираємо курку спеціями.
  6. Перекладаємо в рукав та запікаємо до золотистого кольору при температурі 160° 50 хвилин.
  7. Розкриваємо рукав по шву та змащуємо глазурʼю.
  8. Відправляємо в духовку допікатися при температурі 220° на 10 хвилин.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом салату Лисяча шуба: має у своєму складі червону рибу.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин