ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сигидинське м’ясо з квашеною капустою в ніжному вершковому соусі

Рецепти 18:32 - 28 грудня 2024

Ідеальний варіант хоч на кожен день

Сигидинське м’ясо з квашеною капустою в ніжному вершковому соусі

Сигидинське м'ясо/Фото: Bing

Сигидинське м’ясо — це ситна та смачна страва з української кухні, яка поєднує ніжне м’ясо, кислинку квашеної капусти та вершкову ніжність сметани чи вершків. Ця страва чудово підійде для сімейного обіду або вечері, адже готується досить швидко та не потребує складних інгредієнтів.

Інгредієнти для середньої каструлі:

  • 800 г – 1 кг м’яса;
  • 1 цибулина та 1 морквина;
  • сіль, перець, духмяний перець, лавровий лист;
  • 400 г квашеної капусти;
  • 300–400 мл сметани або вершків.

Приготування:

  1. Тушкуйте м’ясо майже до готовності.
  2. Додайте нарізані цибулю та моркву.
  3. Покладіть квашену капусту (за бажанням промийте її, якщо не любите занадто кисле) та влийте 200–300 мл води. Тушкуйте ще 15–20 хвилин.
  4. Залийте сметаною або вершками, додайте зелень, дайте страві закипіти — і вона готова!

Турецький пиріг без тіста: потрібні 3 доступні інгредієнти.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин