Сигидинське м’ясо з квашеною капустою в ніжному вершковому соусі
Ідеальний варіант хоч на кожен день

Сигидинське м'ясо/Фото: Bing
Сигидинське м’ясо — це ситна та смачна страва з української кухні, яка поєднує ніжне м’ясо, кислинку квашеної капусти та вершкову ніжність сметани чи вершків. Ця страва чудово підійде для сімейного обіду або вечері, адже готується досить швидко та не потребує складних інгредієнтів.
Інгредієнти для середньої каструлі:
- 800 г – 1 кг м’яса;
- 1 цибулина та 1 морквина;
- сіль, перець, духмяний перець, лавровий лист;
- 400 г квашеної капусти;
- 300–400 мл сметани або вершків.
Приготування:
- Тушкуйте м’ясо майже до готовності.
- Додайте нарізані цибулю та моркву.
- Покладіть квашену капусту (за бажанням промийте її, якщо не любите занадто кисле) та влийте 200–300 мл води. Тушкуйте ще 15–20 хвилин.
- Залийте сметаною або вершками, додайте зелень, дайте страві закипіти — і вона готова!
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні