Що приготувати на новий рік: три варіанти смачних брускет
Ці брускети ідеально доповнять святкове меню

Три варіанти смачних брускет / Фото: Bing
Шукаєте рецепти до свят? Зберігайте три варіанти смачних брускет до новорічного столу і не лише від фудблогерки Іриски Дімітрової.
Брускети з грибами і вершковим сиром
Багет або чіабату нарізаємо, поливаємо оливковою олією і підсушуємо в духовці або на сковороді.
Інгредієнти:
- багет
- вершковий сир
- печериці
- сіль, перець, сушений часник
- копчена паприка
Печериці нарізаємо пластинками, обсмажуємо з обох сторін на олії, посипаємо сіллю, перцем і сушеним часником. Підсушений хліб змащуємо вершковим крем-сиром, викладаємо печериці і присипаємо копченою паприкою.
Брускети з грушею та сиром
Інгредієнти:
- багет
- груша
- вершкове масло
- сир з блакитною пліснявою
- мед
- рукола
Для 2-го варіанту грушу очищуємо і нарізаємо пластинками. Тушимо до прозорості на вершковому маслі, На підсушений хліб викладаємо пластинки груші, сир з блакитної пліснявою і поливаємо краплиною меда. Прикрашаємо руколою і готово.
Брускети з печеним перцем та фетою
Інгредієнти:
- багет
- болгарський перець
- помідор
- фета
- оливкова олія
- італійські трави
Приготування:
Запікаємо болгарський перець і нарізаємо його кубиками. Також нарізаємо помідори і фету. На підсушений хліб викладаємо перець, помідор, фету, поливаємо краплиною оливкової олії і посипаємо італійськими травами.
Смачного!
Раніше ми писали, як запекти неймовірно смачну курку в рукаві: секретний маринад від Ектора Хіменеса-Браво.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!