Курячий суп з квасолею та зеленню: смачно, ароматно та незабутньо
Супчик виходить дуже гарним на вигляд

Фото: pexels
Цей суп готується легко, а дарує багато насолоди. Нумо швиденько готувати!
Що треба:
- селера 4 стебла
- жовта цибулина 1 шт.
- головка часнику 1 шт.
- чорний перець 0,5 ч. л.
- курка 1 шт.
- білий місо 1 ст. л.
- квасоля 1 банк
- шпинат 30 г
- сіль
- перець
- кріп
Приготування:
У велику каструлю додайте селеру, порізану цибульку, часник, розрізаний навпіл уздовж, перець горошком і курку. Додайте воду, щоб продукти були повністю покриті. Доведіть до кипіння середньому вогні. Зменшіть вогонь, щоб підтримувати слабке кипіння, і готуйте, періодично знімаючи з поверхні домішки, поки курка повністю не приготується і не відставатиме від кістки.
Перекладіть курку на тарілку. Використовуючи дрібне сито, процідіть бульйон у чисту каструлю та тримайте у теплі на середньому вогні. Зніміть курку з кістки та подрібніть виделкою.
Розчиніть місо в бульйоні і додайте квасолю, шпинат та подрібнену курку. Приправте за смаком сіллю та перцем. Розкладіть по тарілках та прикрасьте кропом перед подаванням.
Раніше ми писали про те, як приготувати голубці в мультиварці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!