ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курячий суп з квасолею та зеленню: смачно, ароматно та незабутньо

Рецепти 16:21 - 02 січня 2025

Супчик виходить дуже гарним на вигляд

Курячий суп з квасолею та зеленню: смачно, ароматно та незабутньо

Фото: pexels

Цей суп готується легко, а дарує багато насолоди. Нумо швиденько готувати!

Що треба:

  • селера 4 стебла
  • жовта цибулина 1 шт.
  • головка часнику 1 шт.
  • чорний перець 0,5 ч. л.
  • курка 1 шт.
  • білий місо 1 ст. л.
  • квасоля 1 банк
  • шпинат 30 г
  • сіль
  • перець
  • кріп

Приготування:

У велику каструлю додайте селеру, порізану цибульку, часник, розрізаний навпіл уздовж, перець горошком і курку. Додайте воду, щоб продукти були повністю покриті. Доведіть до кипіння середньому вогні. Зменшіть вогонь, щоб підтримувати слабке кипіння, і готуйте, періодично знімаючи з поверхні домішки, поки курка повністю не приготується і не відставатиме від кістки.

Перекладіть курку на тарілку. Використовуючи дрібне сито, процідіть бульйон у чисту каструлю та тримайте у теплі на середньому вогні. Зніміть курку з кістки та подрібніть виделкою.

Розчиніть місо в бульйоні і додайте квасолю, шпинат та подрібнену курку. Приправте за смаком сіллю та перцем. Розкладіть по тарілках та прикрасьте кропом перед подаванням.

Раніше ми писали про те, як приготувати голубці в мультиварці.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин