Солодка магія: тертий шоколадний пиріг із сирною начинкою
Така випічка стане зіркою будь-якого чаювання чи сімейної вечері

Тертий шоколадний пиріг/Фото: AI
Тертий пісочний пиріг із м'яким сиром – справжня знахідка для любителів домашньої випічки. Щоразу, коли ви відламуєте шматочок, він ніби тане в роті, залишаючи після себе приємний солодкий присмак.
Для тіста:
- 230 г борошна.
- 70 г цукру.
- 1 яйце.
- 1 ч. л. розпушувача.
- Дрібка солі.
- 25 г какао.
- 120 г вершкового масла.
Для начинки:
- 500 г м'якого сиру.
- 50 г вершкового масла.
- 2 яйця.
- 60 г цукру.
- 40 г крохмалю (підійде і кукурудзяний).
- 10 г ванільного цукру.
Процес приготування:
- Просійте борошно, розпушувач і какао. Додайте натерте масло й перетріть усе до стану крихти. Додайте яйце, замісіть м’яке тісто. Половину тіста покладіть у морозильну камеру. Іншу частину рівномірно розподіліть у формі.
- Змішайте всі інгредієнти міксером або блендером. За потреби м'який сир можна протерти через сито, щоб уникнути грудочок. Викладіть начинку поверх тіста.
- Дістаньте охолоджене тісто з морозилки, натріть його зверху на начинку.
- Випікайте у духовці 50 хвилин при температурі 170°C.
Рецепт бісквіту на кефірі без яєць: як приготувати в духовці.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні