ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Солодка магія: тертий шоколадний пиріг із сирною начинкою

Рецепти 19:29 - 11 січня 2025

Така випічка стане зіркою будь-якого чаювання чи сімейної вечері

Солодка магія: тертий шоколадний пиріг із сирною начинкою

Тертий шоколадний пиріг/Фото: AI

Тертий пісочний пиріг із м'яким сиром – справжня знахідка для любителів домашньої випічки. Щоразу, коли ви відламуєте шматочок, він ніби тане в роті, залишаючи після себе приємний солодкий присмак.

Для тіста:

  • 230 г борошна.
  • 70 г цукру.
  • 1 яйце.
  • 1 ч. л. розпушувача.
  • Дрібка солі.
  • 25 г какао.
  • 120 г вершкового масла.

Для начинки:

  • 500 г м'якого сиру.
  • 50 г вершкового масла.
  • 2 яйця.
  • 60 г цукру.
  • 40 г крохмалю (підійде і кукурудзяний).
  • 10 г ванільного цукру.

Процес приготування:

  1. Просійте борошно, розпушувач і какао. Додайте натерте масло й перетріть усе до стану крихти. Додайте яйце, замісіть м’яке тісто. Половину тіста покладіть у морозильну камеру. Іншу частину рівномірно розподіліть у формі.
  2. Змішайте всі інгредієнти міксером або блендером. За потреби м'який сир можна протерти через сито, щоб уникнути грудочок. Викладіть начинку поверх тіста.
  3. Дістаньте охолоджене тісто з морозилки, натріть його зверху на начинку.
  4. Випікайте у духовці 50 хвилин при температурі 170°C.

Рецепт бісквіту на кефірі без яєць: як приготувати в духовці.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин