Горішки, шишки та грибочки: готуємо усім знайоме печиво з дитинства
Апетитне фігурне печиво з наповнювачем із вареного згущеного молока дуже смакує багатьом ласунам

Приголомшливе поєднання хрусткого пісочного печива і вареного згущеного молока/Фото: скрін
Печиво "Горішки" зі згущеним молоком – улюблені солодощі багатьох дітей. Ці смаколики одна із небагатьох страв, яка не потребує жодної реклами. Для начинки зазвичай використовують згущене молоко. Приголомшливе поєднання хрусткого пісочного печива і вареного згущеного молока робить випічку неймовірно смачною.
Інгредієнти:
- вершкове масло 200 г.
- цукор 130 г.
- яйця 2 шт.
- сода харчова 1 ч.л + 2 ст.л оцту
- борошно 450 г.
До мʼякого вершкового масла додаємо цукор, яйця і перемішуємо.
Потім вливаємо соду гашену оцтом, поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто.
Відщипуємо кульки вагою 4-6 г та викладаємо у форму змащену вершковим маслом.
Обсмажуємо з двох сторін по 2-3 хвилинки.Залишки тіста потім обрізаємо.
Начинка:
- згущене молоко
- сире згущене молоко + кокосова стружка + мигдаль
- солена карамель
Начиняємо печиво і можемо смакувати.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!