Салат "Серденько моє": він швидко стає популярним
Апетитний і доволі простий

Фото: pexels
Салат із курячими сердечками дуже ситний. Він може бути одночасно закускою і другою стравою. До речі в цьому салаті сердечка їдять навіть ті люди, які зазвичай їх не люблять.
Що треба:
- курячі сердечка - 500 г;
- морква по-корейськи - 200 г;
- огірки (свіжі або солоні) - 2 шт.;
- цибуля - 1 шт.;
- болгарський перець - 1 шт.;
- сметана 20% (або майонез) - 100 г;
- оцет - 0,5 стол. л.;
- сіль, перець за смаком.
Приготування:
Із сердечок видаліть жир і плівку, викладіть у холодну підсолену воду і варіть 30 хвилин після готовності. Відкиньте на друшляк і остудіть.
Цибулю наріжте півкільцями. Викладіть у глибоку миску, залийте оцтом, додайте цукор і сіль. Залиште на 15 хвилин маринуватися.
Огірки та перець наріжте кубиком, варені сердечка поріжте смужками. Змішайте в глибокій мисці м'ясо з огірками, перцем, маринованою цибулею і корейською морквою. Посоліть салат за смаком і заправте сметаною або майонезом.
Раніше ми писали, як приготувати курячий суп з квасолею та зеленню.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!