ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Французький цибулевий соус: підійде до м’яса, риби, пасти та овочів

Рецепти 17:58 - 15 січня 2025

Він має ідеальний смак

Французький цибулевий соус: підійде до м’яса, риби, пасти та овочів

Фото: pexels

Соус на основі цибулі дуже смачний. Він має приємний солодкуватий присмак. Чудово підходить до різних страв.

Що треба:

  • Вершкове масло — 2 ст. ложки
  • Оливкова олія — 1 ст. ложка
  • Жовта цибуля — 2 середні головки (дрібно нарізана)
  • Вершковий сир — ½ упаковки (близько 110 г), розм'якшений
  • Сметана — ¼ склянки
  • Майонез — ¼ склянки
  • Пармезан — ¼ склянки (свіжонатертий)
  • Чорний мелений перець — ¼ ч. ложки (або за смаком)
  • Свіжа шніт-цибуля — 1 ч. ложка (дрібно нарізана)

Приготування:

Розігрійте вершкове масло та оливкову олію в широкій сковороді на середньому вогні до появи бульбашок (приблизно 1-2 хвилини). Додайте нарізану цибулю і почніть обсмажувати її, періодично помішуючи. Готуйте цибулю, доки вона не стане м'якою і карамелізованою (близько 20-25 хвилин).

У глибокій мисці змішайте вершковий сир, сметану, майонез, пармезан і чорний перець. Розмішайте масу до однорідної консистенції. Додайте карамелізовану цибулю в сирну суміш і ретельно перемішайте.

Перекладіть соус у контейнер і відправте в холодильник на 1 годину, щоб він настоявся. Перед подачею прикрасьте нарізаною шніт-цибулею.

Раніше ми писали про те, як приготувати печінковий торт.

Джерело: Канапулька

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин