Печеня, приготована в горщиках: м’яка та ароматна
Готується дуже легко і просто

Фото: pexels
Печеня в горщиках стане чудовою святковою стравою. В якості буденної їжі її також можна готувати. Виходить дуже ніжна та ароматна. Просто неможливо відмовитися.
Що треба:
- 500г картоплі
- 500г м’яса(філе курки чи індички)
- 150г моркви
- 150г цибулі
- сіль, мелений перець, суміш спецій до картоплі, суміш спецій до курки
- 5ст.л томату
- 100г сметани
- 40г борошна
- 1.5л. води
Приготування:
У велику посудину покладіть нарізане невеликими шматками куряче або індиче філе, нарізану невеликими кубиками картоплю і моркву, та цибулю. Додайте спеції. Все перемішайте та перекладіть в горщики. Заповнено має бути ¾ посудини.
Зробіть суміш для заливки. В тарілку вкиньте томат, сметану, сіль, перець, додайте трішки борошна, влийте води і гарно розмішайте. Залийте в горщики стільки щоб покрити овочі, але не більше. Закрийте кришкою, і переставте горщики на деко і в духовку. При 180-200С готуйте 60хв. Перед подачею присипте зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати салат "Серденько моє".
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!