ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Печеня, приготована в горщиках: м’яка та ароматна

Рецепти 20:33 - 17 січня 2025

Готується дуже легко і просто

Печеня, приготована в горщиках: м’яка та ароматна

Фото: pexels

Печеня в горщиках стане чудовою святковою стравою. В якості буденної їжі її також можна готувати. Виходить дуже ніжна та ароматна. Просто неможливо відмовитися.

Що треба:

  • 500г картоплі
  • 500г м’яса(філе курки чи індички)
  • 150г моркви
  • 150г цибулі
  • сіль, мелений перець, суміш спецій до картоплі, суміш спецій до курки
  • 5ст.л томату
  • 100г сметани
  • 40г борошна
  • 1.5л. води

Приготування:

У велику посудину покладіть нарізане невеликими шматками куряче або індиче філе, нарізану невеликими кубиками картоплю і моркву, та цибулю. Додайте спеції. Все перемішайте та перекладіть в горщики. Заповнено має бути ¾ посудини.

Зробіть суміш для заливки. В тарілку вкиньте томат, сметану, сіль, перець, додайте трішки борошна, влийте води і гарно розмішайте. Залийте в горщики стільки щоб покрити овочі, але не більше. Закрийте кришкою, і переставте горщики на деко і в духовку. При 180-200С готуйте 60хв. Перед подачею присипте зеленню.

Раніше ми писали про те, як приготувати салат "Серденько моє".

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин