Як приготувати вершковий суп з куркою та овочами: це значно швидше і простіше, ніж ви думаєте
Проста і ситна страва для скарбнички перших страв

Вершковий курячий суп з овочами / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Вершковий курячий суп з овочами підійде навіть "малоїжкам", яких нагодувати першою стравою ще той квест. Готуватимемо за рецептом фудблогерки Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
Бульйон:
- 1 філе зі шкірою "По-домашньому"
- морква
- цибулина
- сіль
- ~2 л води
Суп:
- 1-2 ст л олії
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 болгарський перець
- 1 зубчик часнику
- 150 г броколі
- 150-200 мл вершків (20%)
- зелень
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Для наваристого ароматного бульйону використовую філе зі шкіркою курки. Додаємо моркву, цибулю, сіль і заливаємо водою. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і готуємо під кришкою на слабкому вогні приблизно 1,5 години.
- Потім філе і овочі прибираємо з каструлі, а в бульйон додаємо картоплю. Філе нарізаємо кубиком, перекладаємо в кастрюлю і варимо майже до готовності картоплі.
- На невеликій кількості олії обсмажуємо цибулю до прозорості, потім додаємо моркву і обсмажуємо до легкого золотистого кольору.
- Далі додаємо часник і болгарський перець. Обсмажуємо ще 2—3 хвилини.
- Перекладаємо овочі в кастрюлю, додаємо броколі і даємо покипіти 3 — 4 хвилини.
- Вливаємо вершки, готуємо ще 1 — 2 хвилини на слабкому вогні і в кінці додаємо зелень, а також сіль і перець за смаком.
Смачного!
Раніше ми ділились секретом ідеальних млинців для сніданку: цей рецепт підійде і для новачків.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні