ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати вершковий суп з куркою та овочами: це значно швидше і простіше, ніж ви думаєте

Рецепти 17:02 - 18 січня 2025

Проста і ситна страва для скарбнички перших страв

Вершковий курячий суп з овочами

Вершковий курячий суп з овочами / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Вершковий курячий суп з овочами підійде навіть "малоїжкам", яких нагодувати першою стравою ще той квест. Готуватимемо за рецептом фудблогерки Іриски Дімітрової.

Інгредієнти:

Бульйон:

  • 1 філе зі шкірою "По-домашньому"
  • морква
  • цибулина
  • сіль
  • ~2 л води

Суп:

  • 1-2 ст л олії
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 болгарський перець
  • 1 зубчик часнику
  • 150 г броколі
  • 150-200 мл вершків (20%)
  • зелень
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  • Для наваристого ароматного бульйону використовую філе зі шкіркою курки. Додаємо моркву, цибулю, сіль і заливаємо водою. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і готуємо під кришкою на слабкому вогні приблизно 1,5 години.
  • Потім філе і овочі прибираємо з каструлі, а в бульйон додаємо картоплю. Філе нарізаємо кубиком, перекладаємо в кастрюлю і варимо майже до готовності картоплі.
  • На невеликій кількості олії обсмажуємо цибулю до прозорості, потім додаємо моркву і обсмажуємо до легкого золотистого кольору.
  • Далі додаємо часник і болгарський перець. Обсмажуємо ще 2—3 хвилини.
  • Перекладаємо овочі в кастрюлю, додаємо броколі і даємо покипіти 3 — 4 хвилини.
  • Вливаємо вершки, готуємо ще 1 — 2 хвилини на слабкому вогні і в кінці додаємо зелень, а також сіль і перець за смаком.

Смачного!

Раніше ми ділились секретом ідеальних млинців для сніданку: цей рецепт підійде і для новачків.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин