Вершкова паста з броколі: смачний і корисний рецепт цікавого варіанту італійської страви
Легка і корисна страва підійде на сніданок чи вечерю

Вершкова паста з броколі / Фото: Bing
Вершкова паста з броколі готується легко, а крім ніжного смаку та аромату, ще й корисна. Приготуємо за відеорецептом від фудблогерки Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- 250 г макаронів
- 250-300 г броколі
- ~20 г вершкового масла
- 1 ст л оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- 200-250 мл вершків (20%)
- сир
Приготування:
- Макарони відварюємо в підсоленій воді згідно інструкції на упаковці. Броколі відварюємо в підсоленій воді 4 — 5 хвилин.
- На суміші вершкового масла та оливкової олії обсмажуємо подрібнений часник і броколі приблизно 2 хвилини.
- Заливаємо вершками і на малому вогні доводимо до загустіння.
- Сіль і перець додаємо за смаком.
- Далі додаємо натерти сир, перемішуємо і всипаємо відварені макарони.
- Тушкуємо пару хвилин на малому вогні і насолоджуємось.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом вершкового курячого супу з овочами.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні