ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вершкова паста з броколі: смачний і корисний рецепт цікавого варіанту італійської страви

Рецепти 20:00 - 18 січня 2025

Легка і корисна страва підійде на сніданок чи вечерю

Вершкова паста з броколі

Вершкова паста з броколі / Фото: Bing

Вершкова паста з броколі готується легко, а крім ніжного смаку та аромату, ще й корисна. Приготуємо за відеорецептом від фудблогерки Іриски Дімітрової.

Інгредієнти:

  • 250 г макаронів
  • 250-300 г броколі
  • ~20 г вершкового масла
  • 1 ст л оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 200-250 мл вершків (20%)
  • сир

Приготування:

  1. Макарони відварюємо в підсоленій воді згідно інструкції на упаковці. Броколі відварюємо в підсоленій воді 4 — 5 хвилин.
  2. На суміші вершкового масла та оливкової олії обсмажуємо подрібнений часник і броколі приблизно 2 хвилини.
  3. Заливаємо вершками і на малому вогні доводимо до загустіння.
  4. Сіль і перець додаємо за смаком.
  5. Далі додаємо натерти сир, перемішуємо і всипаємо відварені макарони.
  6. Тушкуємо пару хвилин на малому вогні і насолоджуємось.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом вершкового курячого супу з овочами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин