Запіканка з макаронами і шинкою
Подавайте гарячим — і смакуйте цей гармонійний дует вершковості та ситності!

Запіканка з макарон з горошком та шинкою / Фото: instagram.com
Ніжні макарони, обсмажена шинка з легким ароматом часнику та соковитий зелений горошок утворюють основу страви, а вершковий соус із яйцями та сиром додає їй кремовості й насиченого смаку.
Під час випікання паста набуває ніжної скоринки, що надає їй апетитного вигляду і додаткової текстури.
Страва не лише чудово смакує, але й легко готується. Вона стане чудовим вибором для сімейної вечері або несподіваних гостей.
Макарони, просочені вершковим соусом і запечені з ароматним сиром, подарують насолоду кожному шматочку.
Інгредієнти
- Макарони – 150 г
- Шинка – 200 г
- Вершкове масло – 4 ст. л.
- Яйця – 3 шт.
- Вершки – 150 г
- Зелений горошок – 200 г
- Сир – 150 г
- Часник – 1 зyб.
- Сіль, перець – на смак
Спосіб приготування
- Відварити пасту, злити воду, додати вершкове масло.
- Нарізати шинку кубиками та злегка обсмажити з часником.
- Збити яйця с вершками, додати тертий сир і добре перемішати.
- В окремій мисці змішати пасту, зелений горошок і шинку, викласти у форму.
- Залити яєчною сумішшю, посипати тертим сиром і випікати 15 хвилин максимум.
Також рекомендуємо приготувати пиріжки з капустою на кефірі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!