Яловичина по-азійськи: ця страва зведе м'ясоїдів з розуму
Особливістю азійської кухні є використання свіжих інгредієнтів і спецій

Яловичина по-азійськи / Фото: instagram.com
У рецепті часто додають овочі — болгарський перець, броколі, моркву або цибулю, які не лише доповнюють яловичину, але й збагачують страву текстурою.
Яловичина по-азійськи подається гарячою, зазвичай із гарніром: рисом, локшиною або овочами.
Це страва, яка вражає своєю простотою приготування і розкішшю смаку, ідеально підходить для вечері чи обіду, коли хочеться чогось особливого.
Інгредієнти
- Яловичина – 400 г
- Соус теріякі або устричний – 2 ст. л.
- Імбир – 1/2 ч. л.
- Коріандр – 1/2 ч. л.
- Соус чилі – 1/2 ч. л.
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Мед – 1 ч. л.
- Крохмаль – 2 ч. л.
- Олія – 2-3 ст. л.
- Часник – 2 зубчики
- Кунжут – дрібка
Спосіб приготування:
- Для маринаду соус, мед, олію та спеції змішати до однорідності. М'ясо нарізати тонкими, довгими смужками, покласти в маринад. Перемішати, залишити на 30 хвилин.
- На добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажити м'ясо до золотистого кольору.
- Крохмаль розвести в 1/3 склянки води, перемішати і додати до м'яса, добре перемішати.
- Щойно соус почне густіти, додати дрібно порізаний часник, перемішати, прибрати з вогню.
- При подачі посипати м'ясо кунжутом і зеленою цибулею.
Також ми писали, як приготувати найсмачнішу сирну запіканку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні