ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яловичина по-азійськи: ця страва зведе м'ясоїдів з розуму

Рецепти 14:00 - 26 січня 2025

Особливістю азійської кухні є використання свіжих інгредієнтів і спецій

Яловичина по-азійськи / Фото: instagram.com

Яловичина по-азійськи / Фото: instagram.com

У рецепті часто додають овочі — болгарський перець, броколі, моркву або цибулю, які не лише доповнюють яловичину, але й збагачують страву текстурою.

Яловичина по-азійськи подається гарячою, зазвичай із гарніром: рисом, локшиною або овочами.

Це страва, яка вражає своєю простотою приготування і розкішшю смаку, ідеально підходить для вечері чи обіду, коли хочеться чогось особливого.

Інгредієнти

  • Яловичина – 400 г
  • Соус теріякі або устричний – 2 ст. л.
  • Імбир – 1/2 ч. л.
  • Коріандр – 1/2 ч. л.
  • Соус чилі – 1/2 ч. л.
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Мед – 1 ч. л.
  • Крохмаль – 2 ч. л.
  • Олія – 2-3 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Кунжут – дрібка

Спосіб приготування:

  1. Для маринаду соус, мед, олію та спеції змішати до однорідності. М'ясо нарізати тонкими, довгими смужками, покласти в маринад. Перемішати, залишити на 30 хвилин.
  2. На добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажити м'ясо до золотистого кольору.
  3. Крохмаль розвести в 1/3 склянки води, перемішати і додати до м'яса, добре перемішати.
  4. Щойно соус почне густіти, додати дрібно порізаний часник, перемішати, прибрати з вогню.
  5. При подачі посипати м'ясо кунжутом і зеленою цибулею.

Також ми писали, як приготувати найсмачнішу сирну запіканку.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин